Praznične tržnice že vabijo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Priprave. Že ta konec tedna lahko obiščete več velikonočnih tržnic. Lahko izdelujete butare in presmece ter kupujete domače dobrote.
Oglej si celoten članek

Na Obalo

Pred hotelom Kempinski Palace v Portorožu bo velikonočna tržnica tokrat prvič. Izbirali boste lahko med prazničnimi dobrotami in lokalnimi izdelki. Tržnica bo odprta ta in naslednji konec tedna med 15. in 20. uro vključno s petkom in velikonočnim ponedeljkom. Vstop je prost.

Pozdrav pomladi

V Račah vabijo na kmečko tržnico, na kateri bodo razstavljali kruh, pirhe, framske butare in velikonočne dekoracije. Prireditev bo v soboto dopoldne, pripravili pa bodo še medeno tržnico, ulivanje velikonočnih motivov iz čebeljega voska, otroške ustvarjalne delavnice ...

Izdelovanje presmecev

Presmeci so štajerske cvetne butare, sestavljene iz dveh vrst lesa. Izdelovali jih bodo na cvetno nedeljo v Planetu Tuš v Mariboru. Že danes ob 17. uri pa lahko cvetne butarice izdelujete v botaničnem vrtu v Ljubljani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.