(Pre)vroče? Jan Plestenjak je že vedel, zakaj je najel to našo starleto!

Foto: Bruno Sedevčič
Foto: Bruno Sedevčič
Jan Plestenjak je predstavil video za svojo novo pesem Roke stran.
Oglej si celoten članek

Jan Plestenjak, najbolj uspešen slovenski glasbenik zadnjih let, ki po izidu 14. studijskega albuma »Za vedno« polni koncertne dvorane po Sloveniji, v zgodnji pomladi predstavlja novo plesno uspešnico ‘Roke stran'.

Foto: Bruno Sedevčič jan plestenjak

O novi skladbi je Jan Plestenjak povedal: "Včasih se prepustiš trenutku, čeprav že vnaprej veš, da ni najbolj pametno … Ampak paše." ‘Roke stran’ je dobila tudi video podobo, v kateri Jan Plestenjak nastopi kot pripovedovalec, nastala pa je pod režisersko taktirko Perice Raija.

Magazin Naša znana starleta: "Že dolgo časa nisem ... sploh pa z moškim"

Foto: Youtube anja jenko

Video so snemali dva dni, pripoveduje pa zgodbo, v kateri se prepletata hrepenenje in zabava. Prvi dan so snemali nepozabno zabavo na plesišču, drugi dan pa kadre v hotelu z Anjo Jenko v glavni ženski vlogi. "Zgodba govori o trenutku, ki lahko predrami dnevno rutino, če se mu prepustiš," je o videu povedal Perica in nadaljeval: "Anjo Jenko smo k sodelovanju povabili zaradi njene sproščenosti in profesionalnosti. Nad končnim izdelkom sem navdušen, tako da sem še bolj prepričan, da smo izbrali pravo osebo za vlogo zapeljivke."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.