Pred ločitvijo grda račka, zdaj jo oblega zvezda šova

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Mama dveh otrok je dolga leta svojega življenja preživela v skrbi za druge, nato pa ugotovila, da je čas, da poskrbi zase. Videti je bila stara in izčrpana, zdaj pa je njeno življenje boljše kot kdaj koli prej.
Oglej si celoten članek

Potem ko se je leta 2020 po skoraj 20 letih zakona Emma Sheppard (42) počutila 'ničvredno' in se ločila, danes, dve leti pozneje, živi na polno. Mama dveh otrok je ugotovila, da je čas, da poskrbi zase. Odpravila se je v telovadnico, opustila nezdravo prehranjevanje, začela negovati in se celo pridružila Tinderju – povsem je spremenila svoje življenje.

ni več tak Opa, ste videli, kakšen hud tip je danes Dominik Kozarič?

Emma je sicer socialna delavka iz Blackpoola. Dejala je: "Počutim se čudovito, kot, da lepota prihaja od znotraj. Lebdim od sreče.«
Pravi, da je prej vedno samo trdo delala in skrbela za druge. Po ločitvi pa je spoznala, da je na vrsti, da poskrbi zase. "Srečna sem in sem videti popolnoma drugače," pravi 42-letnica.

Foto: Facebook

Garderoba, hrana, telovadnica

Emma se je poročila leta 2000, pri 22 letih. Mislila je, da bo zakon zdržal do konca življenja, a se je razmerje pred nekaj leti začelo krhati. Mož se je pred dvema letoma odselil. Emma pravi, da je bila sprva potrta, a ko je slišala pesem Katy Perry Roar, se je odločila, da spremeni svoje življenje.

- 20 kg Neverjetna preobrazba našega MasterChef sodnika

Najprej je spremenila garderobo. Svoje običajne črne hlače je zamenjala s krili, visokimi petami ter živobarvnimi jaknami ter plašči. Prvič je začela nositi tudi rdečo šminko, število pokajenih cigaret je z 20 zmanjšala na štiri na dan. Začela je delati v dodatni službi. Dve noči na teden dela kot natakarica v koktajl baru. Začela je hoditi v telovadnico, kjer dviguje uteži in petkrat na teden izvaja kardio vadbo.

Emma pravi, da je spremenila tudi svoje prehranjevalne navade, saj se je odpovedala sendvičem z jajci, krompirčku in slanini.
"Počutila sem se, kot da imam v življenju vse urejeno, potem pa je odšel. In to me je res zlomilo. Počutila sem se ničvredno, kot grda račka, imela sem celo napade panike," je povedala in nadaljevala: "Nisem imel nobene samozavesti. Počutila sem se zelo izolirano. Samo obstajal sem, delala, da sem plačala račune in vsak dan je bil enak. Nekega dne sem se zbudila in si dejala, da prihajam iz družine močnih žensk."

Magazin Preobrazba, da te kap: Znana Slovenka v dveh letih do sanjske postave

To je šele začetek

Spoznala je, da je lahko veliko več. Danes je nova oseba. "Ljudje pravijo, da sem v primerjavi s tem, kako sem bila videti še pred dvema letoma, danes videti čudovito. To pa zato, ker sem srečna, res srečna." Pravi, da se ves čas smeji. "In to je šele začetek," je za britanski Mirror povedala Emma.

brez zob, brez obrvi Preobrazba: Verjemite, na Tinderju bi to gospodično zagotovo "posvajpali"

Emma nima novega partnerja, ampak išče ljubezen na Tinderju – kjer je pritegnila pozornost moškega, ki trdi, da je zvezdnik izjemno priljubljene resničnostne serije Otok ljubezni. Rekla je: "Smešno je bilo, da sem bila všeč fantu iz Otoka ljubezni. Sprva ga nisem prepoznala, a sem si mislila 'Definitivno moj tip moškega"."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 23:00 7. November 2022.

    Ni samo telovadnica in make-up, pač pa tudi dober estetski kirurg.

  • 20:55 5. November 2022.

    Glavno, da se je znebila zgube, ki jo je kakor mlinski kamen vlekel na dno.

  • 19:31 5. November 2022.

    Baba ma cel obraz premazan s pudrom. Debela plast. Sminka. Podaljski. Umetne trepalnice. Naj se gospa slika k bo umita …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.