Pred našo znano lepotico končno le padel na kolena

Foto: Ajdas blog
Foto: Ajdas blog
Ajda Sitar, nekdanja Miss športa, danes pa uspešna blogerka, bo kmalu tudi soproga.
Oglej si celoten članek

Ena naših najbolj podjetnih lepotic in pionirk bloganja Ajda Sitar je zaročena. Njen dragi, atlet Jan Žumer, je po dolgih letih zveze pred lepo svetlolasko končno pokleknil in one je rekla "da", kot je pod romantično fotografijo zapisala na svojem Instagram profilu. 

Ajda, ki je tudi sama nekoč trenirala atletiko in se okitila z naslovom Miss športa, je danes ena najbolj uspešnih lepotnih blogerk pri nas, med njeni naročniki so številna domača in tuja podjetja, s katerimi potuje po celem svetu.

Magazin Iris Mulej doletelo sanjsko presenečenje!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 23:10 17. Februar 2019.

    Kako lahko taka lepotica pade na takega grdobca? Na instagramu je on ful dolgočasen, komaj da kakšen stavek pove, brez …

  • 18:33 7. Avgust 2018.

    Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje, ki ponuja spletno dejavnost na domu... Kmalu po nekaj urah dela lahko zaslužite …

  • 11:04 7. Avgust 2018.

    To je pa res tako znana lepotica da se je spodobilo da je padel na kolena.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.