Magazin > VIP
5542 ogledov

Iris Mulej doletelo sanjsko presenečenje!

Iris mulej lush Žurnal24 main
Iris Mulej je včeraj doletelo nekaj, česar ni pričakovala.

"V bistvu sem danes predčasno praznovala svoj rojstni dan (ker 19.6 je ravno torek) ... in tako me je dragi totalno presenetil z zaroko. Hvala bejbi, ljubim te,"  je na svojem Facebook profilu sporočila Iris Mulej in priložila romantične fotografije svoje sanjske zaroke. 

iris mulej Magazin Prej jo je Iris skrivala, sedaj pa jo rada pokaže

Njen Admir jo je pred prijatelji in sorodniki povsem nepričakovano zaročil na praznovanju njenega rojstnega dneva. "Bilo je totalno presenečenje. Že prej me je spraševal, ali bom imela na praznovanju kakšen govor in ko je nato rekel, da mora nekaj povedati, sem mislila, da mi bo le čestital. Ko me je vprašal, ali bi se poročila, sem začela jokati in ga objela, sploh mi ni mogel natakniti prstana. Seveda sva se o tem pogovarjala že, ko sem bila noseča z Isabello, vedla sem, da se bo to enkrat zgodilo, nisem pa vedela, kdaj," nam je zaupala lepotica in podjetnica.

Iris Mulej Magazin Ta trik Iris Mulej je zlata vreden, če potujete z dojenčki

Še isti večer sta bodoča zakonca odšla na romantično večerjo, kjer sta se pogovarjala o načrtih za poroko, nam je še izdala Iris. Datuma sicer še nista določila, se pa že dogovarjata o možnih lokacijah. 

 

 

Komentarjev 4
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 15:36 18.junij 2018.

    Sem moral menjat tipkovnico,ker sem prvo pokozlal od samga cukra in šminke??Beda od tele pisunke!

  • nizakej 13:39 18.junij 2018.

    Kaj, a v torek se rojstnega dneva ne praznuje drgač....?

  • gregor51 12:56 18.junij 2018.

    ker pocukran kvazi prispevek kvazi novinarke...