Magazin > VIP
4077 ogledov

Prej jo je Iris skrivala, sedaj pa jo rada pokaže

iris mulej Facebook
Iris Mulej si je premislila, a le zasebno …

Iris Mulej je dolgo skrivala obraz svoje hčerke Isabelle, sedaj  pa malo temnolaso lepotičko z veseljem pokaže na družabnih omrežjih. Zakaj si je premislila? "Pred ljudmi jo ne skrivam, jo nimam za kaj, ne maram pa, da bi jo objavili na vseh portalih. Poleg tega so nekateri mnenja, da čisto majhnih dojenčkov ne izpostavljaš po družabnih omrežjih. Tega sem se držala tudi sama in bi se verjetno tudi, če ne bi bila medijsko izpostavljena. Ne vem, od kje je tako prepričanje. Sedaj, ko ni več dojenček, pa ne vem, zakaj bi jo skrivala, ker je lepa in mamice rade pokažemo svoje otroke," pravi.

Iris Mulej Magazin Ta trik Iris Mulej je zlata vreden, če potujete z dojenčki

Sicer pa se Iris po porodu zaradi vseh obveznosti in dojenja bori s težo. A ne z odvečnimi kilogrami, pač pa s prenizko telesno maso. Na to je Iris opozorila tudi zdravnica, saj je imela pri 173 centimetrih le 51 kilogramov. Zato je stopila v akcijo in veliko jedla, tudi ponoči. Poleg zdrave prehrane, ki je njena stalnica, pa je vsak dan posegla tudi po čokoladi in kaloričnih prigrizkih. Izkupiček: 5 uspešno pridobljenih kilogramov.

iris mulej Iris o svoji zvezi Magazin Iris Mulej o partnerskem odnosu po otroku

Iris, ki je razpeta med Črno goro in Slovenijo, nam je tudi zaupala, da si s partnerjem želita še kakšnega otroka, a bosta počakala, da Isabella še malce zraste. Se pa lepotica te mesece veseli skupaj z najboljšo prijateljico, prav tako manekenko, Saro Pio Odlag, ki je že v drugi polovici nosečnosti. Sara ima rizično nosečnost, saj se že od prej bori z revmo in bo zaradi tega celo življenje na zdravilih. "Že tako je nosečnost delikatno obdobje v življenju ženske, v katerem si bolj pozoren na svoje zdravje, na to kaj ješ, kako se počutiš, nato pa še ta bolezen. Ni ji enostavno in glede na to, da imam nekaj izkušenj z materinstvom, ji poskušam stati ob strani kolikor se le da," dodaja Iris. 

Komentarjev 1
  • Lovebites 09:37 02.junij 2018.

    Ancka,Polje se vedno caka.Ne mores brez teh cenenih osebkov.Promoviranje stare odpisane prostitutke,a dobis%?Ona medijsko izpostavljena?????Kje,kdaj?Pred leti,ko je vedno sama silila pred fotoaparate in se vsiljevala enemu crnuhu,da jo je ponucal po koncertu?In slikanje z dvojnikomPsy-ja?Samo nekaj njenih "cvetk"..in neke cenwne ...prikaži več modne revije??Za kozlat in posrat.Normalen moski je ne bo imel,pa se grd obraz ima,usta ima tako velika ,da lahko pogoltne deblo drevesa.

Sorodne novice