Magazin > VIP
5880 ogledov

Iris Mulej o partnerskem odnosu po otroku

iris mulej Facebook
Iris Mulej in njen partner Admir Barčić sta oba izredno zaposlena poslovneža, že dobro leto pa jima je čas zapolnjuje tudi hčerka Isabella. Jima ob vsem tem sploh še ostane kaj časa za partnersko ljubezen?

"Isabella odrašča, tako da je vedno kaj novega in to je tisto česar se najbolj veseliva oba in nas vse tri vedno bolj povezuje. Trenutno sva v Sloveniji, kjer imam nekaj obveznosti, pa tudi mami pogrešam in Isabella babico,"  pove Iris, ki s partnerjem živi v Budvi, kjer sta daleč stran od sorodnikov in bližnjih prijateljev.

"Najbolj nama manjkata moja in njegova mami, Isabellini babici, ki bi nama lahko vcasih tudi priskočili na pomoč z najino princesko, tako da nama ne preostane drugega kot to, da imava po potrebi varuško. Kar nekaj časa sva jo iskala, saj sem si jaz želela takšno, ki poleg varstva obvlada tudi hišna opravila. Admir je veliko v službi in na poti, včasih mu ostane dela še za doma, prav tako pa tudi jaz delam od doma. Ker Isabello še ne bova dala v vrtec (nekje do drugega leta), je tako stalno z nama doma, kar meni čisto ustreza, ampak včasih se mi nabere vsega. Vzgoja in skrb otroka, hišna opravila ter služba in takrat mi na pomoč priskoči varuška," doda Iris.

Pa obilica dela in otrok načenja njun partnerski odnos? "Že dolgo nisva bila na zmenku in ravno zadnjič sva se v postelji, medtem ko je med nama spala Isabella, pogovarjala, da nama manjka čas drug za drugega. Ni pa neke krize, saj to obdobje sprejemava taksno kot je, čeprav vcasih naporno, je to najino najlepše obdobje. Če je kakšen dogodek, se že odpraviva in takrat nama spet priskoči na pomoč varuška, sicer pa že dolgo nisva bila kje zunaj, mogoče v zadnjih dveh mesecih enkrat. Tako da prosti čas najraje preživimo vsi trije skupaj in se, ko je sonček, odpravimo na kakšno pijačko ali kosilo ob morju."

Sorodne novice