Magazin > VIP
243 ogledov

Donald Trump želel spoznati Iris Mulej

Iris Mulej Lux Factor Žurnal24 main
Slovenski zet Donald Trump, ki bo konec januarja uradno postal ameriški predsednik, je pred 14 leti izrazil željo, da bi rad spoznal našo manekenko Iris Mulej.

Po zmagi Donalda Trumpa na ameriških volitvah za predsednika je veliko estradnikov izrazilo svoje mnenje o njem, ne samo tuji estradniki, ampak tudi slovenski. Ena med njimi je tudi manekenka Iris Mulej, ki ima za Trumpa samo lepe besede. Kot je zapisala pod fotografijo, ki jo je objavila na svojem Instagramu, jo je slovenski zet navdušil že leta 2002, ko je Slovenijo predstavljala na lepotnem izboru Miss Universe.

Iris Mulej, Donald Trump | Avtor: Instagram Instagram

"Vem, da so mnenja glede novega predsednika ZDA gospoda Trumpa, zelo različna in se ne bom spuščala v to. Bom pa zapisala svojo izkušnjo z njim, ki sega 14 let nazaj, ko sem kot Miss Universe Slovenije leta 2002 v Portoriku zastopala našo prelepo deželo," je zapisala Iris in nadaljevala: "V zaodrju ene največjih dvoran v mestu San Juan smo bile zbrane predstavnice več kot 80 držav sveta in čakale na vaje na veličastnem odru. Nakar se odpro vrata in vstopi eden od organizatorjev ter reče "Mr. Trump, the owner of Miss Universe license would like to say hi to the contestants." (Gospod Trump, lastnik licence mis universe, bi rad pozdravil tekmovalke, op. a.). Ko je tako stal tam med vrati, je izrekel vsem dobrodošlico in nam zaželel srečo za finalni dan. Nato pa stopil korak naprej in vprašal "Where is Miss Slovenia?" (Kje je predstavnica Slovenije?, op.a.). Jaz sem presenečeno vstala in stopila proti Trumpu, ki mi je segel v roko in z nasmehom rekel: "Nice to meet you,my girlfriend is from Slovenia too!" (Lepo vas je spoznati, moje dekle je iz Slovenije!, op.a.), jaz sem mu odgovorila, da vem ter da je v Sloveniji zelo znana in da smo ponosni na njo. On se je ponosno nasmehnil, še nekaj govoril o Sloveniji in mi še enkrat zaželel srečo in odšel."

Iris je dodala, da so bile vse sotekmovalke vidno ljubosumne, da je pristopil prav do nje in dodala: "No, če ne drugega, so me vsaj nehale spraševati o državi Slovakia in si zapomnile našo Slovenijo!"

Slovenska manekenka, novopečena mamica, je za konec še pripisala: "Povzetek vsega tega pa je to, da je takrat Donald Trump še neporočen z našo Slovenko Melanijo Knavs pred vsemi izrazil veliko spoštovanje do naše male državice in predvsem se je v njegovem glasu čutilo spoštovanje do Melanije kot ženske. Torej, jaz imam nanj lep in spoštljiv spomin. In kljub temu, da so Melanijo mnogi nepravično popljuvali, tako osebno kot medijsko jima obema čestitam za doseženo. /…/ Ljudje smo si pač različni. In niso vsi uspešni ljudje rojeni z zlato žlico v ustih, ampak so si tudi sami ustvarili kar imajo in navadite se jim privoščiti in tudi vam bo vesolje vrnilo dobro. Amen!"

Komentarjev 7
  • primoz.g 17:37 10.november 2016.

    Ampak zanimivo, pred meseci oz cca 16 meseci, pa ni niti omenila :) Sicer je Iris zlo brihtna pupa, ima mislm da IQ preko 160 ampak tkole ga srat zdej in bit evforičen je pa hecno, mogoče treba test ponoviti ?

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 16:38 10.november 2016.

    Mene je Trump hotel spoznati že leta 1974,ampak ga nisem jebal 5%?Pa zdej bi se vsi slinili in se duvali,da so njegovi najbližji frendi in,da z njim pijejo po kafičih v USA??

  • sasquatch 15:39 10.november 2016.

    če bi bila za presednico ZDA izvoljena Hillary Clinton, bi vam povedal, da je pred leti hotela spoznati mene, ker pa ni bila izvoljena vam tega ne bom povedal, saj nima haska