Magazin > VIP
277 ogledov

Iris Mulej s fotografijo sprožila cel "halo"

Iris Mulej Žurnal24 main
Manekenka Iris Mulej je objavila novo fotografijo, ob katero se je takoj obregnila ena od njenih sledilk.

Lepotica Iris Mulej je objavila posnetek, na katerem njena hči Isabella leži v tako imenovani lupinici. Takoj se je našel nekdo, ki je mlado mamico zaradi tega okaral. "Otroka ni priporočljivo več kot 2 uri imeti v lupinici, sploh pa tako majhnega,“ je zapisala Irisina sledilka. Nekdanja manekenka ni ostala tiho: "A ste vi strokovnjakinja s tega področja? Ker namreč jaz zaupam predvsem tem, ki imajo za sabo šole in diplome o ravnanju z dojenčki (handling) ..." Oglasila se je tudi terapevtka, pri kateri se je Iris učila pravilnega ravnanja z otroki. Povedala je, da je Iris ljubeča in skrbna mama in dodala, da lahko pri otrocih zaradi omejitve gibanja v lupinici res pride do zakasnjenega psihomotoričnega razvoja in da je lupinica res škodljiva za hrbtenico. Če pa mamica zna otroka položiti v lupino, tako kot Iris, potem po mnenju terapevtke za otroka ne obstaja nobena nevarnost.

S tem se debata seveda še ni končala. Neka mamica je navedla še primer prijateljice, ki jo je patronažna sestra okarala, ker je otrok ležal v lupinici, nakar se je oglasilo še več mamic, ki so mnenja, da obstajajo še hujše stvari, ki otroku škodijo, zato naj Iris pustijo pri miru.

Komentarjev 3
  • Majazmaja 12:10 05.december 2016.

    Ir. K. ti je dala minus :D

  • Lavdan 10:48 05.december 2016.

    Večja nevarnost otroku preti, če njegova mati obenem z vozičkom na sprehod vodi še psa. To vidim se kar dosti dogaja in to tudi z večjimi mrcinami.

  • Avatar skeptik
    skeptik 09:04 05.december 2016.

    Kdo drugi kot Ir. K. lahko piše take bedarije, ki seveda zanimajo vesoljno Slovenijo in si zaslužijo mesto na prvi strani tega totalno porumenelega portala.....