Magazin > VIP
482 ogledov

Andrej prekinil zaroko in končal zvezo

mirela, andrej Facebook
Konec je. Andreju je prekipelo. Povedal nam je, kaj ob vsem tem dogajanju čuti in kako bo nadaljeval življenje.

Andrej Laharnar je ekskluzivno spregovoril za Žurnal24. V Parovih je namreč vedno bolj pestro: Mirela je izjavila, da jo lahko Andrej zapusti, saj ima rada Milija, poleg tega pa je pod rjuhami vedno bolj vroče.

Andreju je sedaj prekipelo. Za Žurnal24 je potrdil, da prekinja zaroko: "Do nje nimam zamere. Bom pa svoje življenje nadaljeval po svoje. Midva se bova pogovorila, ker vem, da se morava zaradi otroka."

Dodal je, da ima pravico do skrbništva, če bi se Mirela resnično odločila ostati v Beogradu, kot govori v vili: "Sicer šova ne spremljam že 10 dni, mi pa ljudje pišejo, kaj dela in kaj govori. Rekla naj bi, da bo po šovu ostala v Beogradu, tam živela in se v Slovenijo vračala samo občasno zaradi otrok. Če bo tako, imam jaz pravico do skrbništva. Vem pa, da bo prišel dan, ko me bo prosila, da se vrne k meni. Enkrat sem ji oprostil, na ta led se pa ne mislim več vračati."

Povedal je, da še, da do neke meje razume določene stvari, ki se dogajajo: "Vedno so neke meje. Ni problem v seksu in tudi ne ta navidezna poroka. Ko pa prodaš svoje najbližje za denar, to pa je problem. Zgodil se je enak scenarij kot v Big Brotherju. Govori čez mene, da bi opravičila svoja dejanja tam notri, da je ne bi ljudje obsojali. Tako se vleče ven. Enako je delala v BB. Preden je šla v šov, sva vedela, da je v igri denar in da bo moralo do nekih stvari priti in za te poljube sva vedela. Ne morem reči, da mi je to prijetno, ker vseeno jo imam rad. Za kaj več se pa nisva menila."

Komentarjev 15
  • patron 20:09 12.junij 2017.

    bebo jo bo itak nazaj vzel, to se ve, ker brez nje ne zna živet, tega se ona zaveda......to bo še smeha.....pa kaj, če bo mal po ciganu zaudarjala....

  • Tomii Tomo 19:55 12.junij 2017.

    Če je neumen papučar potem se je bo usmilil, če je pa dedc ji pa bo v primeru jokcanja zaželel da utone v lastnih krokodiljih solzah.

  • KOJAK 19:15 12.junij 2017.

    Ko bo konec šova mu spet nastavila svoj muff pod nos in že bosta zaljubljena, zaročena in srečna.