Svet
3758 ogledov

Neverjetna poteza pred papežem

Youtube
Dekle je pomislilo, da namerava njen fant papeža prositi, če bi poziral za selfi, nato pa ji je vzelo sapo ...

Venezuelski politik v izgnanstvu Dario Ramirez je pred tremi leti pobegnil od režima Nicolasa Madura; pred dnevi je bil del delegacije 80 katoliških politikov, ki so iz številnih koncev sveta pripotovali na sprejel k papežu Frančišku.

Pred papeža je stopil skupaj s svojim dekletom Maryangel Espinal; svetemu očetu je pojasnil situacijo v Venezueli in težave s političnimi zaporniki. Papež mu je odgovoril, da moli za njegovo državo in da bo storil vse, kar je v njegovi moči, da bi pomagal.

Mladenič je nato izrekel še eno prošnjo. "Pogledal sem Maryangel, ki si je najbrž mislila: 'Kaj bo zdaj storil? Ga bo prosil za selfie?' Papežu sem pojasnil, da je dekle poleg mene ženska mojega življenja. Spoznal sem jo v cerkvi, želel sem jo zaprositi. Pokleknil sem in to pred papežem tudi storil."

Zaroka sredi Ljubljane Sredi Ljubljane! Slovenija Snubitev, ki ima že več kot 200 tisoč ogledov

Dekle je bilo očitno v šoku, tako da je papež še enkrat ponovil vprašanje njenega fanta: "Vprašal je, če bi se poročila z njim. Kaj praviš?"

Dekle je privolilo, nakar je mlademu paru papež izrekel svoj blagoslov.

Papež, Melania Svet Papež reče potica, ta postane svetovni medijski hit

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.