Pred poroko mu je postavila ultimat

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Kot kaže, hoče Jennifer Aniston svoje 120-milijonsko bogastvo obvarovati pred zaročencem Justinom Therouxom, saj z odvetniki že vneto sestavlja predporočno pogodbo.
Oglej si celoten članek

Po poročanju ameriških medijev je bodoča nevesta Jennifer Aniston svojemu zaročencu Justinu Therouxu postavila ultimat. Ali se poročita s predporočno pogodbo ali pa se sploh ne. Za ta med zvezdniki že precej običajen korak se je Jen odločila predvsem zato, ker je njeno bogastvo precej večje od Justinovega. Medtem ko ima zvezdnica na bančnem računu 120 milijonov dolarjev (približno 96 milijonov evrov), je znesek njenega zaročenca skoraj desetkrat manjši. Po poročanju prijateljev noče Jennifer ničesar prepustiti naključju predvsem zaradi preteklih slabih izkušenj z moškimi.

"Jen je odločena, da bo zavarovala svoje premoženje, saj noče tvegati. S svojimi odvetniki trenutno intenzivno sestavlja predporočno pogodbo, saj se hoče z Justinom poročiti do konca tega leta," je razkril neimenovani vir in dodal, da že načrtujeta posvojitev. "Otroka si želita že prihodnje leto."

Jen in Justin sta se zaročila pretekli teden, ko je igralec končno pokleknil pred svojo izbranko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.