Magazin > VIP
18 ogledov

Pred poroko mu je postavila ultimat

Jennifer Aniston Justin Theroux FameFlynet
Kot kaže, hoče Jennifer Aniston svoje 120-milijonsko bogastvo obvarovati pred zaročencem Justinom Therouxom, saj z odvetniki že vneto sestavlja predporočno pogodbo.

Po poročanju ameriških medijev je bodoča nevesta Jennifer Aniston svojemu zaročencu Justinu Therouxu postavila ultimat. Ali se poročita s predporočno pogodbo ali pa se sploh ne. Za ta med zvezdniki že precej običajen korak se je Jen odločila predvsem zato, ker je njeno bogastvo precej večje od Justinovega. Medtem ko ima zvezdnica na bančnem računu 120 milijonov dolarjev (približno 96 milijonov evrov), je znesek njenega zaročenca skoraj desetkrat manjši. Po poročanju prijateljev noče Jennifer ničesar prepustiti naključju predvsem zaradi preteklih slabih izkušenj z moškimi.

"Jen je odločena, da bo zavarovala svoje premoženje, saj noče tvegati. S svojimi odvetniki trenutno intenzivno sestavlja predporočno pogodbo, saj se hoče z Justinom poročiti do konca tega leta," je razkril neimenovani vir in dodal, da že načrtujeta posvojitev. "Otroka si želita že prihodnje leto."

Jen in Justin sta se zaročila pretekli teden, ko je igralec končno pokleknil pred svojo izbranko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.