Grozil znanemu novinarju

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Novinar pravi, da gledalec ne bo ostal nekaznovan.
Oglej si celoten članek

Novinar dr. Jože Možina je bil včeraj deležen jeznega izgreda na račun oddaje Pričevalci, ki jo ustvarja že od leta 2014.  Gre za niz različnih življenjskih zgodb starejše generacije iz Slovenije in sveta. Omenjena oddaja pa je očitno tako razburila enega izmed gledalcev, da je Možino s številnimi protestnimi transparenti pričakal pred stavbo TV Slovenija. "Možina odstop" in "dovolj je pričevalcev" je pisalo na dveh transparentih, gledalec pa je nosil majico z napisom: "Človek je edina žival, ki laže."

Foto: mediaspeed Jože Možina

Možina je fotografiji izgreda objavil na Twitterju in ob tem zapisal: "Ob izhodu iz RTV me je nocoj počakal tale tip, grozil in napovedal kaj bo z mano. Po dogovoru z gen. dir. ga bomo jutri prijavili tožilstvu. To je resno nasilje - če ga ne ustavimo bo prevladalo, kot je zgod. izkušnja s totalitarizmi. Hvala vsakemu za izredno podporo." 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 24

  • 22:15 3. Avgust 2018.

    Ponovno sem prepričan, da so partizani po vojni zasluženo pobili izdajalsko katilobansko golazen! Z obsodbo ali brez! Vsekakor so si …

  • 21:17 3. Avgust 2018.

    Js poznam ene partizanske komuniste ki so nosečo žensko živo v gozdu razrezali da si ji otroka izrezali iz trebuha, …

  • 15:52 3. Avgust 2018.

    Kaj zdaj bomo verjeli domobrancem ti hočejo spremeniti zgodovino.Preslabbo je bilo počiščeno.Take mafije kot je zdaj je prej ni bilo.Krade …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.