Magazin > VIP
7064 ogledov

Grozil znanemu novinarju

RTV Slovenija Žurnal24 main
Novinar pravi, da gledalec ne bo ostal nekaznovan.

Novinar dr. Jože Možina je bil včeraj deležen jeznega izgreda na račun oddaje Pričevalci, ki jo ustvarja že od leta 2014.  Gre za niz različnih življenjskih zgodb starejše generacije iz Slovenije in sveta. Omenjena oddaja pa je očitno tako razburila enega izmed gledalcev, da je Možino s številnimi protestnimi transparenti pričakal pred stavbo TV Slovenija. "Možina odstop" in "dovolj je pričevalcev" je pisalo na dveh transparentih, gledalec pa je nosil majico z napisom: "Človek je edina žival, ki laže."

Jože Možina | Avtor: mediaspeed mediaspeed

Možina je fotografiji izgreda objavil na Twitterju in ob tem zapisal: "Ob izhodu iz RTV me je nocoj počakal tale tip, grozil in napovedal kaj bo z mano. Po dogovoru z gen. dir. ga bomo jutri prijavili tožilstvu. To je resno nasilje - če ga ne ustavimo bo prevladalo, kot je zgod. izkušnja s totalitarizmi. Hvala vsakemu za izredno podporo." 

Komentarjev 24
  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 22:15 03.avgust 2018.

    Ponovno sem prepričan, da so partizani po vojni zasluženo pobili izdajalsko katilobansko golazen! Z obsodbo ali brez! Vsekakor so si vsi izdajalci zaslužili šus, pa ne le enega! Predvsem pa je škoda, ker partizani niso usmrtili tudi otrok izdajalcev, kar ...prikaži več se nam Slovencem prav zdaj maščuje. Najbrž bo potrebna še ena revolucija!

  • jzalozni 21:17 03.avgust 2018.

    Js poznam ene partizanske komuniste ki so nosečo žensko živo v gozdu razrezali da si ji otroka izrezali iz trebuha, zato ker je bil oče nemec... Stari starši so mi s solzami na očeh povedal za to. Vsi na vasi ...prikaži več vedo za to zgodbo. Nikoli nobenga sojenja - klavec je še danes živ in na prostosti. Toliko o komunizmu...

  • nina 15:52 03.avgust 2018.

    Kaj zdaj bomo verjeli domobrancem ti hočejo spremeniti zgodovino.Preslabbo je bilo počiščeno.Take mafije kot je zdaj je prej ni bilo.Krade se pa že od leta 90 nekateri......

Sorodne novice