Slovenija > Črna kronika
387 ogledov

Neznanec prisedel v avto in zahteval denar

policija Saša Despot
Na parkirišču se je vsedel v njun avto, grozil in zahteval denar.

Koprska policija je prijela 35-letnega Italijana, ki je pred tem želel oropati dve ženski na način, da je na parkirišču prisedel v njun avtomobil in od njiju zahteval denar. Pri tem jima je tudi grozil z nožem. Preiskovalni sodnik je zanj odredil pripor.

Moški je poskušal prvi rop izvesti v torek ob 19. uri, ko je prisedel v vozilo 55-letne Koprčanke, parkirano pred koprsko pošto na Kolodvorski cesti. Takoj zatem je zaklenil vrata, zahteval denar, nato pa še ključe vozila, ki mu jih je ženska nato iztrgala iz rok. Moški je takoj zatem pobegnil, še prej pa ji je zagrozil z manjšim žepnim nožem.

Dobro uro pozneje je Italijan, začasno prebivajoč v Kopru, napadel v garažni hiši trgovskega centra na Ankaranski cesti v Kopru. Tokrat je prisedel v vozilo 44-letne Koprčanke ter od nje z manjšim nožem zahteval ključe avtomobila in torbico. Tudi tokrat mu poskus ropa ni uspel.

Policisti so ga prijeli že nekaj minut zatem. Sledi kazenska ovadba za dva poskusa ropa, so sporočili s Policijske uprave Koper.

Policija Slovenija Prepir zaradi kraje denarja in droge se je končal s poskusom uboja prestop meje tujci ilegalni prebežniki Slovenija Policisti preprečili njihovo nakano

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 1