Predin po incidentu brez komentarja

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Kaj se po incidentu na košarkarski tekmi dogaja z Zoranom Predinom?
Oglej si celoten članek

Domači mediji poročajo, da naj bi Zoran Predin po boksarskem udarcu, ki ga je na februarski košarkarski tekmi Union Olimpije proti Budivelniku namenil enemu od sodnikov, zapadel v depresijo in izgubil oboževalce, a glasbenik tega ne želi komentirati.

"Edino, kar lahko izjavim okoli nesrečnega dogodka, je opisano v opravičilu, ki sem ga pol ure po dogodku poslal klubu in medijem. Drugih medijskih zapisov ne morem komentirati. Prosim, če upoštevate mojo izjavo in jo v odgovor vsem špekulacijam objavite brez komentarja," nam je napisal Predin.

Glasbenikovo opravičilo si lahko preberete tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 01:08 27. Marec 2014.

    No,vsekakor ni O.K.,kar je storil,vendar pa 100% drži,da so organizirani navijači,ala Viole,raznorazni Boysi etc. z svojimi izgredi (baklje,pretepi,uničevanje stadiona - …

  • 22:39 26. Marec 2014.

    joj komentatorji, a noben od vas nima več od 25 let in IQ več kot sobna temperatura* Kakšna komentatorska revščina, …

  • 22:14 26. Marec 2014.

    Za svoje sedanjo stanje in "slavo" naj se zahvali tako imenovanim raziskovalnim novinarjem, ki nimajo bolj pametnega za počet kot …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.