Magazin > VIP
48 ogledov

Predin po incidentu brez komentarja

scena05.11.08, stajerska noc, zoran predin, ljubljana, foto: nik rovan Nik Rovan
Kaj se po incidentu na košarkarski tekmi dogaja z Zoranom Predinom?

Domači mediji poročajo, da naj bi Zoran Predin po boksarskem udarcu, ki ga je na februarski košarkarski tekmi Union Olimpije proti Budivelniku namenil enemu od sodnikov, zapadel v depresijo in izgubil oboževalce, a glasbenik tega ne želi komentirati.

"Edino, kar lahko izjavim okoli nesrečnega dogodka, je opisano v opravičilu, ki sem ga pol ure po dogodku poslal klubu in medijem. Drugih medijskih zapisov ne morem komentirati. Prosim, če upoštevate mojo izjavo in jo v odgovor vsem špekulacijam objavite brez komentarja," nam je napisal Predin.

Glasbenikovo opravičilo si lahko preberete tukaj.

Komentarjev 16
  • širhakl 01:08 27.marec 2014.

    No,vsekakor ni O.K.,kar je storil,vendar pa 100% drži,da so organizirani navijači,ala Viole,raznorazni Boysi etc. z svojimi izgredi (baklje,pretepi,uničevanje stadiona - tribun) klubom povzročili mnogo višjo materialno in nematerialno škodo.Nikoli slišal,bral,da so se opravičili,klubu,igralcem,sodnikom,katere žalijo,obmetavajo(kovanci,vžigalniki,steklenice),etc.),da bi pa klubu prispevali k plačilu ...prikaži več na destine tisočev € kazni,zaradi izgredov - znanstvena fantastika.

  • nergač 22:39 26.marec 2014.

    joj komentatorji, a noben od vas nima več od 25 let in IQ več kot sobna temperatura* Kakšna komentatorska revščina, še Predin se čudi!

  • Veteran 22:14 26.marec 2014.

    Za svoje sedanjo stanje in "slavo" naj se zahvali tako imenovanim raziskovalnim novinarjem, ki nimajo bolj pametnega za počet kot uničevati ljudi.