'Predolgo sem bila devica'

Foto: Žurnal24 Brooke ima izkušnje z nastopi na Broadwayu. (Foto: Flynet/JLP) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Mnoge hollywoodske zvezde se rade pohvalijo s prvo spolno izkušnjo, ki se jim je zgodila v zgodnjih najstniških letih. Igralka Brooke Shields pa je brez sramu priznala, da je nedolžnost izgubila pri 22 letih.
Oglej si celoten članek

Čeprav je bila znana po svojih golih otroških vlogah, je igralka Brooke Shields z izgubo devištva čakala do svojega 22. leta. Mnogi temu do danes seveda niso verjeli, saj je na filmu že kot rosno mlada deklica igrala zelo provokativne vloge in se kazala popolnoma gola. Devištvo naj bi Brooke darovala svojemu takratnemu fantu Deanu Caineu.

"Če bi svoje telo vzljubila prej, potem tudi s seksom ne bi čakala tako dolgo," je priznala Brooke. Kot glavni razlog je Brooke navedla prekomerno telesno težo in pritisk javnosti. "Bila sem pod pritiskom in želim si, da bi se takrat s tem sprijaznila že na začetku kariere. Verjetno bi se bolj posvečala sebi in težav s telesno težo ne bi imela," dodaja Brooke, ki pa s slačenjem nikoli ni imela težav.

Igralka je na novih fotografijah za avstralski Kurv Magazine pokazala, da je kljub svojim 43 letom še vedno zelo seksi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.