Magazin > VIP
36 ogledov

'Predolgo sem bila devica'

Brooke ima izkušnje z nastopi na Broadwayu. (Foto: Flynet/JLP)
1/7
Žurnal24 main
Mnoge hollywoodske zvezde se rade pohvalijo s prvo spolno izkušnjo, ki se jim je zgodila v zgodnjih najstniških letih. Igralka Brooke Shields pa je brez sramu priznala, da je nedolžnost izgubila pri 22 letih.

Čeprav je bila znana po svojih golih otroških vlogah, je igralka Brooke Shields z izgubo devištva čakala do svojega 22. leta. Mnogi temu do danes seveda niso verjeli, saj je na filmu že kot rosno mlada deklica igrala zelo provokativne vloge in se kazala popolnoma gola. Devištvo naj bi Brooke darovala svojemu takratnemu fantu Deanu Caineu.

"Če bi svoje telo vzljubila prej, potem tudi s seksom ne bi čakala tako dolgo," je priznala Brooke. Kot glavni razlog je Brooke navedla prekomerno telesno težo in pritisk javnosti. "Bila sem pod pritiskom in želim si, da bi se takrat s tem sprijaznila že na začetku kariere. Verjetno bi se bolj posvečala sebi in težav s telesno težo ne bi imela," dodaja Brooke, ki pa s slačenjem nikoli ni imela težav.

Igralka je na novih fotografijah za avstralski Kurv Magazine pokazala, da je kljub svojim 43 letom še vedno zelo seksi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.