Predpmiera Petdesetih odtenkov svobode kar v hotelu

Foto: Karantanija cinemas petdeset odtenkov svobode
Zaradi velikega zanimanja zamenjali lokacijo predpmiere.
Oglej si celoten članek

Foto: Karantanija cinemas petdeset odtenkov svobode Petdeset odtenkov svobode, zadnji film priljubljene erotične trilogije, so želeli gostiti v Slovenski filharmoniji, a so morali organizatorji spremeniti lokacijo. Zaradi velikega povpraševanja bo premiera 6. februarja (in ne 7. februarja, kot je bilo sprva napovedano) v velik dvorani ljubljanskega hotela Union.

Svečani predpremieri pa bodo že naslednji dan, 7. februarja, sledile premiere po Sloveniji, 8. februarja pa sklepni del priljubljene trilogije prihaja na redni kino spored.

Magazin Napovednik za novi del trilogije Petdeset odtenkov sive

Ljubiteljem trilogije se nedvomno obeta žgečkljivo in zapeljivo doživetje, polno presenečenj in napetih obratov, saj bo na velikem platnu svoj vrhunec doživela ena najbolj erotičnih zgodb tega stoletja, ki bo razkrila, kakšno skupno življenje si bosta ustvarila glavna lika trilogije - Christian in Anastasia, ki se v zadnje poglavje svoje zgodbe podajata kot gospa in gospod Gray.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.