Magazin > Film & Glasba & TV
517 ogledov

Predpmiera Petdesetih odtenkov svobode kar v hotelu

petdeset odtenkov svobode Karantanija cinemas
Zaradi velikega zanimanja zamenjali lokacijo predpmiere.

petdeset odtenkov svobode | Avtor: Karantanija cinemas Karantanija cinemas
Petdeset odtenkov svobode, zadnji film priljubljene erotične trilogije, so želeli gostiti v Slovenski filharmoniji, a so morali organizatorji spremeniti lokacijo. Zaradi velikega povpraševanja bo premiera 6. februarja (in ne 7. februarja, kot je bilo sprva napovedano) v velik dvorani ljubljanskega hotela Union.

Svečani predpremieri pa bodo že naslednji dan, 7. februarja, sledile premiere po Sloveniji, 8. februarja pa sklepni del priljubljene trilogije prihaja na redni kino spored.

petdeset odtenkov svobode Magazin Napovednik za novi del trilogije Petdeset odtenkov sive

Ljubiteljem trilogije se nedvomno obeta žgečkljivo in zapeljivo doživetje, polno presenečenj in napetih obratov, saj bo na velikem platnu svoj vrhunec doživela ena najbolj erotičnih zgodb tega stoletja, ki bo razkrila, kakšno skupno življenje si bosta ustvarila glavna lika trilogije - Christian in Anastasia, ki se v zadnje poglavje svoje zgodbe podajata kot gospa in gospod Gray.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.