Predsednik Pahor pokazal nekaj gole kože

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Ni slabo za petinpetdeset let!
Oglej si celoten članek

Da predsednik Borut Pahor redno skrbi za svoje telo, ni skrivnost. Poleg teka, rad se udeležuje tudi maratonov, pa za svojo formo in kondicijo rad poskrbi še v fitnesu. Tako je pred kratkim objavil zabavno anekdoto iz enega izmed fitnes centrov, na fotografiji pa v prvi plan postavil svoje mišičaste in izklesane noge, ki se jih nebi sramovali niti vrhunski športniki!

Magazin Deček Pahorja povabil na rojstni dan, kaj je storil predsednik?

"Pridem k Sonji v fitnes. Ugotovim, da sem športne hlače pozabil doma. Sonja ponosno potegne iz omare trenirko. Čez čas me pride obiskat in zagleda, kako sem si s škarjami skrajšal hlače. Slišim ****** in podobne reči . Ok, sori, no," se je za incident s trenirko, ki jo je skrajšal, kljub temu da ni bila njegova, opravičil predsednik. 

bolezen? Borut Pahor: O tej krajevni legendi njegova mama ne želi govoriti

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • dd
    11:11 20. Marec 2019.

    Predsednik je jasno pokazal nespoštovanje tuje lastnine. Nato pa še egoizem in " " pamet, da se s tem hvali …

  • ode
    08:58 20. Marec 2019.

    Model dokazano boleha za eksihibicionizmom. To je dedno bolezensko stanje, ki sili bolnika v javno razkazovanje svojega telesa ali določenih …

  • 07:43 20. Marec 2019.

    Preseravanje in delanje norcev iz nas...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.