Magazin > VIP
14353 ogledov

Deček Pahorja povabil na rojstni dan, kaj je storil predsednik?

Borut Pahor, predsednik republike Saša Despot
Prisrčno vabilo navdušilo Instagram!

Predsednik v svoj kabinet verjetno dobiva nešteto pisem, a nedavno je bilo tako ljubko, da ga je objavil na Instagramu. Petletni Mark Bejrut, sicer sin znanega popotnika in turističnega vodnika Roka Kofola, je Borutu Pahorju lastnoročno napisal takšno vabilo: "Dragi Pretsednik Borut Pahor, prozim pridi na moj 5. rojstni dan v Woopa, danes ob 17tih. Mark Beirut Kofol."

Predsednik Pahor se je seveda odzval in Marku odpisal takole: "Dragi Mark Beirut, oprosti, ker ne morem priti na tvoj rojstni dan, saj sem prav zdaj na poti na dobrodelni koncert v Podčetrtek. Pridi, dragi Mark, na obisk k meni še pred božičem. Vse najboljše, vse najboljše!" Prisrčno, kajne? Markova mamica Darja je predsedniku že odpisala, da se bo deček z veseljem oglasil na obisku: "Hvala g. predsednik za čestitke in prisrčno vabilo. Beirut pravi, da seveda z veseljem pride."

tanja pečar, borut pahor Magazin Romantičen spomin: Takšna je bila prva dama Slovenije pred 22 leti

Pahorja pa je vabilo očitno spomnilo tudi na praznovanje njegovega petega rojstnega dne, saj je naslednji dan objavil fotografijo iz leta 1968, na kateri skupaj z mamo in očetom piha svečke na torti, in pripisal: "1968. Dobra tri leta po tem rojstnem dnevu je oče umrl. Krajevna legenda pravi, da je isti zdravnik, ki je spregledal njegovo bolezen, nekaj let kasneje rešil mamino življenje. Mama niti danes o tem ne želi govoriti."

 

Komentarjev 5
  • Avatar Leon
    Leon 12:01 14.december 2018.

    Mark sploh ni pomembno tvoje povabilo , glavni poudarek je bil na Pahorjevem rojstnem dnevu in njegova zgodba kako je to doživel kot otrok . Si še premlad ,da bi znal ločevati med karakterji in značaji ljudi .