Premiera druge sezone serije “Into The Badlands” ekskluzivno na AMC

Foto: AMC “Into The Badlands" Foto: AMC “Into The Badlands" Foto: AMC “Into The Badlands"
Odrešitev, žrtvovanje, vera in družina so teme nove sezone serije Into the Badlands. Svetovna premiera AMC-jeve drame borilnih veščin bo na sporedu v ponedeljek, 20. marca 2017, ob 3:00 uri, ponovitev prvega dela pa še isti dan, ob 22. uri, na kanalu AMC. Močno pričakovana serija AMC Studios se vrača z desetimi enournimi epizodami.
Oglej si celoten članek

“Into the Badlands” je ena najvišje uvrščenih novih serij v zgodovini ZDA. Serijo je Deadline proglasil za “drzno, zapleteno, izjemno stilizirano in tako, ki dela zapuščino Brucea Leea ponosno”. 

Na začetku 2. sezone sta Sunny in M.K. daleč stran drug od drugega ujeta v zaporih na nenavadnih mestih. M. K. se bori z nadzorovanjem svojih moči, Sunny pa je odločen, da bije bitko nazaj v Badlands in najde družino, tudi za ceno lastnega življenja.

Foto: AMC Into Badlands

Clipper in Colt na poti dobita skrivnostnega zaveznika, katerega namere so vse prej kot čiste. The Widow nadaljuje zavezništvo proti ostalim baronom, medtem pa temna in skrivnostna grožnja pripravlja maščevanje proti vsem njim. Sklepala se bodo zavezništva, mnogo prijateljstev bo izdanih, do konca sezone bosta življenji Sunnyja in M.K.-ja za vedno spremenjeni, posledice pa pogubne.

Foto: AMC Into Badlands

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.