Magazin
20 ogledov

Premiera druge sezone serije “Into The Badlands” ekskluzivno na AMC

Into Badlands
1/3
AMC
Odrešitev, žrtvovanje, vera in družina so teme nove sezone serije Into the Badlands. Svetovna premiera AMC-jeve drame borilnih veščin bo na sporedu v ponedeljek, 20. marca 2017, ob 3:00 uri, ponovitev prvega dela pa še isti dan, ob 22. uri, na kanalu AMC. Močno pričakovana serija AMC Studios se vrača z desetimi enournimi epizodami.

“Into the Badlands” je ena najvišje uvrščenih novih serij v zgodovini ZDA. Serijo je Deadline proglasil za “drzno, zapleteno, izjemno stilizirano in tako, ki dela zapuščino Brucea Leea ponosno”. 

Na začetku 2. sezone sta Sunny in M.K. daleč stran drug od drugega ujeta v zaporih na nenavadnih mestih. M. K. se bori z nadzorovanjem svojih moči, Sunny pa je odločen, da bije bitko nazaj v Badlands in najde družino, tudi za ceno lastnega življenja.

Into Badlands | Avtor: AMC AMC

Clipper in Colt na poti dobita skrivnostnega zaveznika, katerega namere so vse prej kot čiste. The Widow nadaljuje zavezništvo proti ostalim baronom, medtem pa temna in skrivnostna grožnja pripravlja maščevanje proti vsem njim. Sklepala se bodo zavezništva, mnogo prijateljstev bo izdanih, do konca sezone bosta življenji Sunnyja in M.K.-ja za vedno spremenjeni, posledice pa pogubne.

Into Badlands | Avtor: AMC AMC