Premiera: Hrup za odrom

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Ste že slišali za hrup, ki se dogaja v tišini?! Teater, kot ga poznajo samo režiserji, igralci, scenografi, inspicienti ... Premiera Špasove komedije je bila v četrtek, 30. 10., in tam je bil tudi Zurnal24.si.
Oglej si celoten članek
Hrup za odrom je komedija brez dlake na jeziku in skrivnostnih tančic. Je prva premiera po dveh letih, ki jo Špas teater ponuja na ogled v novi gledališki sezoni. V ospredje postavlja zakulisje. V najbolj razgaljeni in zabavni obliki. Besede, kretnje, dejanja, ki se zgodijo izključno za zavesami, v garderobah, na stopnicah, pred ogledalom, Špas teater postavlja direktno pred gledalčevo obličje. Igra brez igre, komedija o komediji, prizor iz garderobe in ne, kot je v tekstu zapisano, opravljanje igralskih kolegov in za piko na i še več iskrene opolzkosti in človeške privoščljivosti.

Med igralci so se na odru zvrstili Boris Kobal, Nataša Tič Ralijan, Dare in Blaž Valič, Marijana Brecelj, Alenka Kozolc, Gregor Geč, Alida Bevk in Vojko Belšak. Režiserska taktirka je bila v rokah Jaše Jamnika, ki je po videnem svoje delo opravil odlično.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.