Preobrat pri Jelinčiču: Bo sedaj Monika njemu plačevala preživnino?

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Tako sta se odločili hčerki …
Oglej si celoten članek

Po tem, ko je leta 2019 Monika Zupanc zapustila našega poslanca Zmaga Jelinčiča, sta z njo v nov dom odšli tudi njuni hčerki, Aleksandra Tisa in mlajša Aleksija Iris. Uradno sta se zakonca ločila lansko leto in Zmago je Moniki plačeval preživnino za otroke. A situacije se je obrnila. Kot je znano, mlajša hčerka že od marca živi s svojim očetom, pred tremi tedni pa se jima je pridružila še starejša, Aleksija Iris. 

Poslanec pravi, da se hčerki z Moniko nista skregali in sta z njo še vedno v rednih stikih, le odločili sta se, da si želita živeti pri očetu. Pravi, da se imajo lepo, le trenutno jim jo je zagodel covid-19, za katerim sta zbolela Zmago in mlajša hčerka. "Aleksija nima večjih težav, mene pa prehlad in vročina držita že od prejšnjega tedna. Dihalnih stisk na srečo nimam," je za zurnal24.si povedal poslanec.

Glede na to, da obe hčerki živita pri njem, je svoji odvetnici že naročil, naj vloži zahtevo, da bo sedaj preživnino za dekleti Monika plačevala njemu. Nekdanja zakonca sicer še vedno nista razdelila premoženja. Poleg boja za vilo na Primorskem, naj bi, po poslančevih besedah, Monika nedavno vložila tudi plombo na hišo v Ljubljani, kjer živi poslanec s hčerkama.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 36

  • 22:08 1. Januar 2022.

    Zakaj je pa potrebno pedrom plačat preživnino

  • 18:06 6. December 2021.

    Če je mati res mati v pravem pomenu besede hčerke NIKOLI nebi šle k očetu!! Kot izgleda je Monika le …

  • 12:12 6. December 2021.

    Kako, a ni bil cepljen zoper covid...???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.