Preobrat pri Jelinčiču, tako se je odločila njegova hčerka

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Poslanec je vesel, da ima doma spet družbo …
Oglej si celoten članek

Zmago Jelinčič, poslanec, o katerem se zadnje dve leti piše tudi zaradi razvpite ločitve z njegovo bivšo soprogo Moniko Jelinčič, je v hišo spet dobil veliko veselje. Po tem, ko sta se z bivšo soprogo razšla, sta se z njo namreč odselili tudi njuni hčerki, osnovnošolka Aleksija Iris in srednješolka Aleksandra Tisa. Poslanec je s hčerkama po razhodu sicer redno vzdrževal stike in plačeval preživnino, pred dvema mesecem pa se mu je v družinski hiši ponovno pridružila mlajša hčerka.

"Res je, Aleksija Iris, ki letos končuje osnovno šolo, že dva meseca spet živi z mano. Tako se je odločila sama. Je zelo zrela oseba, nanjo se lahko zanesem in vse, kar se zmeniva, tudi drži. Tako z njene, kot tudi z moje strani. Jaz upoštevam tudi njene želje in nama je lepo," pravi poslanec, ki mu usklajevanje političnega in družinskega življenja ne predstavlja težav. Pravi, da pomoči v obliki gospodinje ali varuške nima, velik plus pa je, da s hčerko čez teden jesta v službi in šoli, čez vikende pa skuha eden ali drugi. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 10:40 9. Junij 2021.

    To je njegov otrok: razumna,pametna deklica,ki je prišla v hišo,ki ji pripada,k očetu,ki ga ima rada in bi za svoji …

  • 19:35 4. Junij 2021.

    Vsa čast! Hči že ve....

  • 17:07 4. Junij 2021.

    Že zaradi otrok bi se lahko vprašal, kam jih pelje ta vlada ,ki ji tudi ti podpiraš. Razen če nisi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.