Prepirata se zaradi Shiloh

Foto: Flynet Shiloh Jolie-Pitt Foto: Flynet Shiloh Jolie-Pitt Foto: Flynet Shiloh Jolie-Pitt Foto: Flynet Shiloh Jolie-Pitt Foto: Flynet Shiloh Jolie-Pitt Foto: Flynet Shiloh Jolie-Pitt Foto: Flynet Shiloh Jolie-Pitt Foto: Flynet Shiloh Jolie-Pitt Foto: Flynet Shiloh Jolie-Pitt
Brad Pitt in Angelina Jolie naj bi se zadnje dni veliko prepirala zaradi hčerke Shiloh, saj se povsem razhajata v tem, kako naj jo vzgajata. V prepir se je vmešala celo Bradova mama.
Oglej si celoten članek

Shiloh, ki je prvi biološki otrok Brada in Angeline, je jabolko spora postala zaradi svojega fantovskega oblačenja, kar Angie podpira, Brad pa je odločno proti. Na zvezdnikovo stran je stopila tudi njegova mama, ki je zelo jezna na svojo snaho, ker podpira takšno obnašanje in oblačenje svoje hčerke.

Brad ima dovolj

Vse skupaj se vleče že dlje časa, nazadnje pa je Bradu prekipelo pred kratkim, med družinskimi počitnicami v Vietnamu. "Brad je čisto znorel, ko je videl Shiloh oblečeno v Paxove obleke, tudi spodnje hlače so bile njegove. Od Angeline je zahteval, naj jo obleče v obleko za deklice, a ga je povsem ignorirala. Rekla mu je, naj se malce sprosti, kar ga je še bolj podžgalo," je za ameriški spletni portal The Enquirer razkril očividec in dodal, da Brad Angeline ne krivi le za Shilohino fantovsko oblačenje, temveč tudi za njeno fantovsko obnašanje.

Upamo, da se bosta zvezdnika kmalu pobotala, saj naj bi že razmišljala o otroku številka sedem. O tem več preberite tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.