Magazin > VIP
8 ogledov

Prepirata se zaradi Shiloh

Brad Pitt Angelina Jolie
1/9
Flynet
Brad Pitt in Angelina Jolie naj bi se zadnje dni veliko prepirala zaradi hčerke Shiloh, saj se povsem razhajata v tem, kako naj jo vzgajata. V prepir se je vmešala celo Bradova mama.

Shiloh, ki je prvi biološki otrok Brada in Angeline, je jabolko spora postala zaradi svojega fantovskega oblačenja, kar Angie podpira, Brad pa je odločno proti. Na zvezdnikovo stran je stopila tudi njegova mama, ki je zelo jezna na svojo snaho, ker podpira takšno obnašanje in oblačenje svoje hčerke.

Brad ima dovolj

Vse skupaj se vleče že dlje časa, nazadnje pa je Bradu prekipelo pred kratkim, med družinskimi počitnicami v Vietnamu. "Brad je čisto znorel, ko je videl Shiloh oblečeno v Paxove obleke, tudi spodnje hlače so bile njegove. Od Angeline je zahteval, naj jo obleče v obleko za deklice, a ga je povsem ignorirala. Rekla mu je, naj se malce sprosti, kar ga je še bolj podžgalo," je za ameriški spletni portal The Enquirer razkril očividec in dodal, da Brad Angeline ne krivi le za Shilohino fantovsko oblačenje, temveč tudi za njeno fantovsko obnašanje.

Upamo, da se bosta zvezdnika kmalu pobotala, saj naj bi že razmišljala o otroku številka sedem. O tem več preberite tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.