Magazin > VIP
19 ogledov

Brad in Angelina hočeta sedmega otroka

Angelina Jolie Brad Pitt Flynet
Brad Pitt in Angelina Jolie naj bi po poročanju ameriških medijev spet posvojila. To bo za zvezdnika že četrti posvojeni otrok.

Brad in Angelina, ki imata pod svojim okriljem tri biološke otroke, petletno Shiloh in triletna dvojčka Vivienne in Knoxa, ter tri posvojence desetletnega Maddoxa, sedemletnega Paxa in šestletno Zaharo, si po pisanju ameriških medijev želita še povečati svoj klan. Posvojeni hčerkici Zahari sta namreč že pred leti obljubila, da bosta iz njene domovine Etiopije posvojila še enega otroka, ki potrebuje pomoč. "Angelina in Brad komaj čakata na prihod novega otroka. Želita si, da bi Zahara imela brata ali sestrico, ki ima enake korenine," je izdal vir blizu para.

Zvezdnika resno razmišljata o še eni posvojitvi, ker sta prepričana, da jima bo povečanje družine prineslo še več sreče in ljubezni. "Poleg tega je številka sedem že od nekdaj Bradova srečna številka," je še dodal vir.

Brad o veliki družini sanja že od nekdaj, kar je nekoč že priznal medijem: "Vem, da se mnogim to zdi malce ekstremno, a sam sem si to vedno želel. Zakaj torej ne bi uresničil tega? Ko sem bil majhen, sem imel prijatelja, ki je odraščal v veliki družini in oboževal sem kaos, ki je nastal ob njihovem zajtrku. In že takrat sem se odločil, da ko bom imel družino, da mora biti res velika."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.