Prepoznate to znano Slovenko?

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Le kdo je mala lepotička, ki danes buri domišljijo televizijskih gledalcev?
Oglej si celoten članek

"Zdrav duh v zdravem telesu, 2. razred OŠ Rihard Jakopič, v ozadju Rožnik #najboljsaOŠ," je Jasna Kuljaj zapisala ob fotografiji iz otroštva, ki jo je objavila na Facebooku. 

Jasna še danes skrbi za svoje telo in se pridno poti v telovadnicah, zato nič čudnega, da postavna temnolaska velja za eno izmed najbolj seksi voditeljic pri nas. 

Kuljajeva pa je danes tudi mamica mali Anastaziji, za katero pravi, da ni čisto nič podobna njen, pač pa partnerjevi sestri, se pravi svoji teti in se pošali, da se tako vsaj ve, čigava je. 

Foto: Facebook Jasna Kuljaj

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:55 4. Februar 2018.

    stari jebo te jasna kukulele

  • 08:54 4. Februar 2018.

    Stary1, ti si pa pač gnoj. Se spomniš avstrijskega politika Jörga Haiderja? Bil je zagrizen sovražnik homoseksualcev. In ob njegovi …

  • 08:38 4. Februar 2018.

    Baje je med smrdljivimi komunajzerji veliko pedrov ,, in ta mali murgeljski palček , jaz ga kičem kar murgeljska pokveka …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.