Prepričan, da je to duh Winstona Churchilla

Foto: Profimedia duh Foto: Profimedia duh
Voznik avtobusa je na podzemni železniški postaji posnel fotografijo, na kateri naj bi bil duh slavne osebe.
Oglej si celoten članek

Craig Cooper je med čakanjem na londonski podzemni železniški postaji Queensway posnel  fotografijo, na kateri naj bi bil duh nekdanjega britanskega premierja Winstona Churchilla. Ta je to postajo pod Hyde parkom med drugo svetovno vojno uporabljal kot bunker.

Da se na tem območju giba njegov duh, so sicer mediji množično poročali v osemdesetih letih prejšnjega stoletja. Takrat naj bi ga videlo več oseb.

Cooper pravi, da ga je med čakanjem na vlak nenadoma preplavil grozen občutek. V strahu je skočil na noge in se naslonil na zid, saj je za svojim hrbtom začutil čudno energijo. Pojav na posnetku, ki je menda nastal takoj po prihodu na postajo, je opazil šele pozneje, ko je hotel neko fotografijo poslati dekletu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:46 1. April 2016.

    Brez besed...<br />Tip očitno še ni slišal za odsev neonskih svetil...<br />Človeška neumnost res nima meja...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.