Presenečenje! Tomaž Klemenčič se vrača na TV zaslone

Foto: Planet TV Gasilci Foto: Planet TV Gasilci Foto: Planet TV Gasilci Foto: Planet TV Gasilci. Slika je simbolična. Foto: Planet TV Gasilci Foto: Planet TV Gasilci
A ne kot del športne redakcije …
Oglej si celoten članek

Nekdanji priljubljeni voditelj športa na Pop TV Tomaž Klemenčič je presedlal na konkurenčno Planet TV, kjer pa ne bo vodil športa, temveč bo del oddaje Gasilci, ki na spored prihaja to jesen. V oddaji bodo na zahtevnih poligonih, ki so bili zgrajeni pod strokovnim vodstvom gasilskih strokovnjakov, pomerili najbolj izurjeni, najbolj vzdržljivi ter najbolj spretni gasilci in gasilke iz prostovoljnih gasilskih društev. V vsaki oddaji se bosta dve ekipi na velikem poligonu soočili z ognjem, vodo, višino, peklensko vročino in drugimi ekstremnimi okoliščinami. Zmagovalno prostovoljno gasilsko društvo bo na koncu poleg častnega pokala prejelo tudi donacijo v višini 30 tisoč evrov. 

Tomaž bo v oddaji, ki jo bosta sicer vodila Marko Potrč in Eva Cimbola, sodeloval v vlogi komentatorja. V oddaji bo veliko pozornosti namenjene tudi preventivnim ukrepom za varnost ljudi, projekt pa bo spremljala tudi dobrodelna nota, saj bomo s pomočjo gledalcev zbirali sredstva za Ustanovo za pomoč družinam ponesrečenih gasilcev Metoda Rotarja.

Največji slovenski Youtube šov Joongla star je pred vrati! Ne zamudi ga!

joonglaa     

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:26 14. Avgust 2020.

    Kretenčič, zopet v športenem objemu, treba je, nekako preživet, kajne.

  • 12:30 14. Avgust 2020.

    Sem gospa Bedet, pošiljam ponudbo za posojilo med posamezniki, ki vam omogoca, da brez skrbi uresnicite svoje sanje. Ce potrebujete …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.