Presenečenje v begonijah

Foto: Žurnal24 V begonijah je 73-letnika čakalo presenečenje.
Upokojenec iz Haaga je imel bližnje srečanje s policijo. Pa ne, ker bi imel kakšno nesrečo. Možje v modrem so ga obiskali zaradi njegovih begonij.
Oglej si celoten članek

Njegovim čudovitim begonijam so se pridružili prepovedani gostje. "Policisti so opazili, da med begonijami raste indijska konoplja," je pojasnila tiskovna predstavnica policije. Triinsedemdesetletnik je bil nad obvestilom presenečen in sumi, da za tem stojijo pobalini iz njegove okolice.

Mladeniči so najverjetneje soseda dlje časa opazovali in ugotovili, da je za begonije dobro poskrbljeno. Obdana z veliko pozornosti pa dobro uspeva tudi konoplja. Ker je bilo očitno, da se moškemu ne svita, kaj raste poleg njegovih begonij, so si mladeniči obetali dobro žetev z malo truda. Na žalost (ali pa srečo) jih je prehitela policija.

Prodaja da, gojenje ne
Na začetku meseca je nizozemska vlada ustanovila posebno enoto, ki bo skušala preprečiti gojenje marihuane v državi. Prvi rezultati so očitno že tu. Kljub temu da je na Nizozemskem prodaja marihuane v posameznih lokalih dovoljena, je njeno gojenje prepovedano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.