Magazin > Bizarno
9 ogledov

Presenečenje v begonijah

V begonijah je 73-letnika čakalo presenečenje. Žurnal24 main
Upokojenec iz Haaga je imel bližnje srečanje s policijo. Pa ne, ker bi imel kakšno nesrečo. Možje v modrem so ga obiskali zaradi njegovih begonij.

Njegovim čudovitim begonijam so se pridružili prepovedani gostje. "Policisti so opazili, da med begonijami raste indijska konoplja," je pojasnila tiskovna predstavnica policije. Triinsedemdesetletnik je bil nad obvestilom presenečen in sumi, da za tem stojijo pobalini iz njegove okolice.

Mladeniči so najverjetneje soseda dlje časa opazovali in ugotovili, da je za begonije dobro poskrbljeno. Obdana z veliko pozornosti pa dobro uspeva tudi konoplja. Ker je bilo očitno, da se moškemu ne svita, kaj raste poleg njegovih begonij, so si mladeniči obetali dobro žetev z malo truda. Na žalost (ali pa srečo) jih je prehitela policija.

Prodaja da, gojenje ne
Na začetku meseca je nizozemska vlada ustanovila posebno enoto, ki bo skušala preprečiti gojenje marihuane v državi. Prvi rezultati so očitno že tu. Kljub temu da je na Nizozemskem prodaja marihuane v posameznih lokalih dovoljena, je njeno gojenje prepovedano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.