Presenetite goste v predsobi

Foto: Žurnal24
Predsoba daje obiskovalcem o vas prvi vtis. Presenetite jih. Z ogledali, ki sobo optično povečajo, obešalniki v obliki skulptur in dizajnerskim stolom, boste predsobi dali estetskost in funkcionalnost.
Oglej si celoten članek

Velikost in vloga predsobe se je skozi zgodovino spreminjala glede na družbeni položaj: od razkošnih preddvorij rimskih vil do mračnih renesančnih salonov. Današnja razporeditev stanovanj predsobo pogosto izpušča. V kolikor pa jo vendarle imate, zlasti, če živite v starejših mestnih stanovanjih z velikim hodnikom, jo kar najbolje izkoristite. Del predsobe ali hodnika boste najbolje izkoristili s praktično, do stropa segajočo garderobno omaro. Pri nadaljnem opremljanju si pomagajte s starimi triki, kot so barva sten, ogledala, teksture za stenske obloge, svetloba in kosi dizajnerskega pohištva.

Abeceda barv se glasi: svetle nianse manjše in temačne prostore povečajo, jih naredijo svetlejše. Pristaši bele barve se opogumite, izberite eno steno in jo obarvajte. Bolj pogumni oblecite steno z zidnimi teksturami, kot so razne vrste kamna, školjke, opeke. Ogledalo predsobo vizualno poveča, svetilke posebnih oblik pa sprožijo efekt presenečenja, saj jih tam nihče ne pričakuje. Združite estetskost s funkcionalnostjo in v predsobo postavite vam dragocen fotelj, klasične obešalnike za plašče pa zamenjajte z modernimi v obliki skulptur. In nikakor ne pozabite na dobro osvetljavo, ki bo razigranost predsobe le poudarila.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.