Presežki in kiksi z rdeče preproge baft

Foto: Fame Flynet Lupita Nyong'o Foto: Fame Flynet Lily Allen Foto: Fame Flynet Lily Allen Foto: Fame Flynet Amy Adams Foto: EPA Angelina Jolie Foto: Fame Flynet Cate Blanchett Foto: Fame Flynet Dame Helen Mirren Foto: Fame Flynet Maggie Gyllenhaal Foto: Fame Flynet Naomie Harris Foto: Fame Flynet Samantha Barks Foto: Fame Flynet Uma Thurman
Rdeča preproga na podelitvi britanskih filmskih nagrad baft sicer ni postregla z velikimi modnimi presežki, a nekatere zvezdnice so vendarle izstopale.
Oglej si celoten članek

Med najboljšimi se je na prvo mesto pri modnih kritikih zavihtela igralka Lupita Nyong'o, ki je v zeleni obleki Christiana Diorja osvojila vse. Piko na i so dodali zlati detajli, všeč nam je minimalističen izbor nakita – uhani so bili čisto dovolj. Izstopala je tudi Naomie Harris v dolgi rožnati obleki z visokim razporkom, globokim dekoltejem in prav tako minimalističnimi črnimi dodatki. Za najbolj vroč trend z letošnjih rdečih preprog – belo barvo – pa se je odločila Samantha Barks, ki je z izbiro bele elegance zadela v polno.

Črne kraljice

Na elegantno in zelo preprosto črno obleko je stavila Uma Thurman, da je črna varna izbira, pa se, kot kaže, strinjata tudi Cate Blanchett, ki je sijala v obleki Alexandera McQueena, in Amy Adams, ki je obleko Victorie Beckham nosila tako, kot da bi bila ta narejena prav zanjo. Temnim odtenkom sta bili zvesti tudi Maggie Gyllenhaal v obleki Lanvin in Dame Helen Mirren, ki pa sta sicer zelo temno modro obleko nadgradili z bleščečimi detajli in bogatim krilom iz tila.

Po moško

Iz množice je stopila tudi Angelina Jolie, ki se na rdeči preprogi tokrat ni pojavila v obleki z visokim razporkom, ampak v suknjiču, beli srajci in črnih hlačah. Seveda pridih ženskosti dodajo sandali z visoko peto, všeč nam je bil tudi njen naravni videz.

Zmešnjava

Za zmešnjavo na rdeči preprogi je poskrbela Lily Allen, ki ji je v družbi velik zvezd sicer uspelo, da so jo opazili, a žal iz napačnega razloga. Čeprav je kombinacija bogatega rožnatega krila in rdečega topa živahna, sta bili pentlja na hrbtni strani in še ena v laseh čisto odveč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.