Magazin > Lepota & telo
23 ogledov

Presežki in kiksi z rdeče preproge baft

bafte
1/11
Žurnal24 main
Rdeča preproga na podelitvi britanskih filmskih nagrad baft sicer ni postregla z velikimi modnimi presežki, a nekatere zvezdnice so vendarle izstopale.

Med najboljšimi se je na prvo mesto pri modnih kritikih zavihtela igralka Lupita Nyong'o, ki je v zeleni obleki Christiana Diorja osvojila vse. Piko na i so dodali zlati detajli, všeč nam je minimalističen izbor nakita – uhani so bili čisto dovolj. Izstopala je tudi Naomie Harris v dolgi rožnati obleki z visokim razporkom, globokim dekoltejem in prav tako minimalističnimi črnimi dodatki. Za najbolj vroč trend z letošnjih rdečih preprog – belo barvo – pa se je odločila Samantha Barks, ki je z izbiro bele elegance zadela v polno.

Črne kraljice

Na elegantno in zelo preprosto črno obleko je stavila Uma Thurman, da je črna varna izbira, pa se, kot kaže, strinjata tudi Cate Blanchett, ki je sijala v obleki Alexandera McQueena, in Amy Adams, ki je obleko Victorie Beckham nosila tako, kot da bi bila ta narejena prav zanjo. Temnim odtenkom sta bili zvesti tudi Maggie Gyllenhaal v obleki Lanvin in Dame Helen Mirren, ki pa sta sicer zelo temno modro obleko nadgradili z bleščečimi detajli in bogatim krilom iz tila.

Po moško

Iz množice je stopila tudi Angelina Jolie, ki se na rdeči preprogi tokrat ni pojavila v obleki z visokim razporkom, ampak v suknjiču, beli srajci in črnih hlačah. Seveda pridih ženskosti dodajo sandali z visoko peto, všeč nam je bil tudi njen naravni videz.

Zmešnjava

Za zmešnjavo na rdeči preprogi je poskrbela Lily Allen, ki ji je v družbi velik zvezd sicer uspelo, da so jo opazili, a žal iz napačnega razloga. Čeprav je kombinacija bogatega rožnatega krila in rdečega topa živahna, sta bili pentlja na hrbtni strani in še ena v laseh čisto odveč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.