Prestara za najstnico

Foto: Žurnal24 Kristen Bell še ni dosegla tolikšne slave, da bi po njenem glavnem liku posneli
Potem ko so ukinili najstniško detektivsko nanizanko Veronica Mars, ki bi bila dobra podlaga za po seriji posneti celovečerec, se je Kristen Bell zalomilo še pri predolgotrajnih pripravah na snemanje filma.
Oglej si celoten članek

Ustvarjalec Veronice Mars Rob Thomas je potrdil, da ideja o filmu še zdaleč ni tako mrtva, kot nekateri poročajo. "Čas nas lovi, ker se Kristen Bell ne neha starati, zato je ideja o najstniški detektivki nekoliko tvegana," je povedal Thomas, ki je scenarij za film že oddal, a sta ga Warner Bros in producent Joel Silver zavrnila z opombo, da bi bilo zanimanje za tak film premajhno.

 

A Thomas se ne bo vdal zlahka. Njegovo serijo so ukinili po treh sezonah, čeprav je imel že načrte, kako bo Veronica v četrti sezoni diplomirala in postala čisto prava FBI-agentka, njegove zamisli pa sežejo še dlje: "Odkrito mislim, da bi bila Veronica Mars kot 30-letna detektivka na črno kdaj v prihodnosti tudi zanimiva."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.