Magazin > Film & Glasba & TV
5 ogledov

Prestara za najstnico

Kristen Bell še ni dosegla tolikšne slave, da bi po njenem glavnem liku posneli Žurnal24 main
Potem ko so ukinili najstniško detektivsko nanizanko Veronica Mars, ki bi bila dobra podlaga za po seriji posneti celovečerec, se je Kristen Bell zalomilo še pri predolgotrajnih pripravah na snemanje filma.

Ustvarjalec Veronice Mars Rob Thomas je potrdil, da ideja o filmu še zdaleč ni tako mrtva, kot nekateri poročajo. "Čas nas lovi, ker se Kristen Bell ne neha starati, zato je ideja o najstniški detektivki nekoliko tvegana," je povedal Thomas, ki je scenarij za film že oddal, a sta ga Warner Bros in producent Joel Silver zavrnila z opombo, da bi bilo zanimanje za tak film premajhno.

 

A Thomas se ne bo vdal zlahka. Njegovo serijo so ukinili po treh sezonah, čeprav je imel že načrte, kako bo Veronica v četrti sezoni diplomirala in postala čisto prava FBI-agentka, njegove zamisli pa sežejo še dlje: "Odkrito mislim, da bi bila Veronica Mars kot 30-letna detektivka na črno kdaj v prihodnosti tudi zanimiva."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.