Prestavljen koncert Eltona Johna

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Koncert Eltona Johna, ki naj bi bil v Izoli 2. julija, je zaradi logističnih težav prestavljen na 11. november v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Drugega julija bi moral v Izoli nastopiti britanski glasbenik Elton John, vendar bodo njegovi oboževalci morali na njegov koncert počakati še nekaj mesecev. Koncert je namreč zaradi logističnih težav na pevčevi turneji prestavljen na 11. november v ljubljanske Stožice.

Vstopnice za julijski koncert v Izoli bodo sicer veljale tudi za Eltonov koncert novembra v Ljubljani, organizatorji dogodka pa imetnike kart naprošajo, naj se v 60 dneh zglasijo na prodajnih mestih, kjer jim jih bodo zamenjali. Zamenjava bo potekala od srede, 29. junija, do srede, 31. avgusta.

Do 31. avgusta bo v primeru, da se imetniki vstopnic koncerta zaradi opravičljivih razlogov ne bodo mogli udeležiti, možno na prodajnih mestih, kjer je bila vstopnica kupljena, zahtevati  povračilo denarja.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.