Magazin > Film & Glasba & TV
14 ogledov

Prestavljen koncert Eltona Johna

Elton John Žurnal24 main
Koncert Eltona Johna, ki naj bi bil v Izoli 2. julija, je zaradi logističnih težav prestavljen na 11. november v Ljubljani.

Drugega julija bi moral v Izoli nastopiti britanski glasbenik Elton John, vendar bodo njegovi oboževalci morali na njegov koncert počakati še nekaj mesecev. Koncert je namreč zaradi logističnih težav na pevčevi turneji prestavljen na 11. november v ljubljanske Stožice.

Vstopnice za julijski koncert v Izoli bodo sicer veljale tudi za Eltonov koncert novembra v Ljubljani, organizatorji dogodka pa imetnike kart naprošajo, naj se v 60 dneh zglasijo na prodajnih mestih, kjer jim jih bodo zamenjali. Zamenjava bo potekala od srede, 29. junija, do srede, 31. avgusta.

Do 31. avgusta bo v primeru, da se imetniki vstopnic koncerta zaradi opravičljivih razlogov ne bodo mogli udeležiti, možno na prodajnih mestih, kjer je bila vstopnica kupljena, zahtevati  povračilo denarja.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.