Prestolonaslednica nejevoljna na svoj 18. rojstni dan

Foto: Profimedia princesa Amalia Foto: Profimedia princesa Amalia Foto: Profimedia princesa Amalia Foto: Profimedia princesa Amalia
Princesa pravi, da še ni pripravljena na krono.
Oglej si celoten članek

Nizozemska prestolonaslednica Amalia je 7. decembra praznovala 18. rojstni dan. Paparaci so bodočo nizozemsko kraljico na ta svečani dan ujeli pred hišo in treba je priznati, da ni bila videti najboljše volje.

Nekaj dni pred njenim pomembnim rojstnim dnevom je izšla njena biografija, v kateri je lepotička povedala, da še ni pripravljena na krono, ji je pa predana. Če bi njej oče nepričakovano umrl ali moral predati prestol, bi Amalia prosila svojo mamo, naj prevzame vse odgovornosti. "Očetu sem rekla, naj se prehranjuje zdravo in telovadi,“ se je pošalila.

Knjiga tudi razkriva, da je odlična učenka in da je kot natakarica delala v kavarni ob morju, kjer se je je prijel vzdevek "kraljica koktajlov". 

Če ne bi bila v službi krone, bi bila pevka, je Amalia še razkrila, o življenju v soju luči pa dejala, da ji je mnogokrat neprijetno. "Vsi te gledajo, kot bi na glavi tovoril zlato ribico."

Ta občutek ima verjetno tudi, ko so ji za petami fotografi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:13 9. December 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec …

  • 09:16 9. December 2021.

    Ta princesa pa je velikega futra.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.