Magazin > VIP
6097 ogledov

Prestolonaslednica nejevoljna na svoj 18. rojstni dan

princesa Amalia
1/4
Profimedia
Princesa pravi, da še ni pripravljena na krono.

Nizozemska prestolonaslednica Amalia je 7. decembra praznovala 18. rojstni dan. Paparaci so bodočo nizozemsko kraljico na ta svečani dan ujeli pred hišo in treba je priznati, da ni bila videti najboljše volje.

Nekaj dni pred njenim pomembnim rojstnim dnevom je izšla njena biografija, v kateri je lepotička povedala, da še ni pripravljena na krono, ji je pa predana. Če bi njej oče nepričakovano umrl ali moral predati prestol, bi Amalia prosila svojo mamo, naj prevzame vse odgovornosti. "Očetu sem rekla, naj se prehranjuje zdravo in telovadi,“ se je pošalila.

Knjiga tudi razkriva, da je odlična učenka in da je kot natakarica delala v kavarni ob morju, kjer se je je prijel vzdevek "kraljica koktajlov". 

Če ne bi bila v službi krone, bi bila pevka, je Amalia še razkrila, o življenju v soju luči pa dejala, da ji je mnogokrat neprijetno. "Vsi te gledajo, kot bi na glavi tovoril zlato ribico."

Ta občutek ima verjetno tudi, ko so ji za petami fotografi.

Komentarjev 2
  • Josephine_Williams 15:13 09.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • AN27 09:16 09.december 2021.

    Ta princesa pa je velikega futra.