Prestrašena se je skrivala v omari

Foto: EPA
Foto: EPA
Sandro Bullock je na smrt prestrašil oboževalec, ki je vlomil v njen dom. Želel ji je izpovedati ljubezen in jo osvojiti.
Oglej si celoten članek

Sandra Bullock se je morala skriti v varno sobo v svoji spalnici. Na posnetku, ki ga je policija predala sodišču, je Sandra slišati prestrašena in panična. Junija je bila žrtev obsesivnega oboževalca, ki je vlomil v njen dobro zaščiten dom.

Igralka se je skrila takoj, ko ga je zagledala, da se vzpenja po stopnicah. Pogovor s policijo, katerega posnetek so na sodišču predvajali, je trajal kar 15 minut. Je tudi glavni dokaz, da je Joshua Corbett velika grožnja rjavolasi igralki. "Sem v svoji omari, imam varnostna vrata. Zaklenjena sem v omaro!“ je panično razlagala Sandra. Dispečerju je opisala moškega, ki ga je opazila, ko je slišala čudne zvoke: "Mislila sem, da je bil prepih ali kaj podobnega. Potem pa sem videla moškega.“

Policist, ki je tisti dan prišel v njeno hišo, je moškega ulovil in pri njem našel zvezek, v katerem je bilo dolgo pismo, posvečeno igralki. Po besedah policista je oboževalec igralki rekel: "Oprosti. Sandy, ljubim te!“ V pismu, ki ga je napisal Sandri, je pisalo, da je ona njegova žena, ji v njem izpovedoval resnično ljubezen in opisal, kako zelo si želi imeti spolnih odnosov z njo.

Igralka je povedala, da v hiši nima orožja, s katerim bi se lahko v primeru nevarnosti rešila in predvsem poudarila, da je imela srečo, da takrat njenega sina ni bilo doma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.