Magazin > VIP
55 ogledov

Prestrašena se je skrivala v omari

Sandra Bullock EPA
Sandro Bullock je na smrt prestrašil oboževalec, ki je vlomil v njen dom. Želel ji je izpovedati ljubezen in jo osvojiti.

Sandra Bullock se je morala skriti v varno sobo v svoji spalnici. Na posnetku, ki ga je policija predala sodišču, je Sandra slišati prestrašena in panična. Junija je bila žrtev obsesivnega oboževalca, ki je vlomil v njen dobro zaščiten dom.

Igralka se je skrila takoj, ko ga je zagledala, da se vzpenja po stopnicah. Pogovor s policijo, katerega posnetek so na sodišču predvajali, je trajal kar 15 minut. Je tudi glavni dokaz, da je Joshua Corbett velika grožnja rjavolasi igralki. "Sem v svoji omari, imam varnostna vrata. Zaklenjena sem v omaro!“ je panično razlagala Sandra. Dispečerju je opisala moškega, ki ga je opazila, ko je slišala čudne zvoke: "Mislila sem, da je bil prepih ali kaj podobnega. Potem pa sem videla moškega.“

Policist, ki je tisti dan prišel v njeno hišo, je moškega ulovil in pri njem našel zvezek, v katerem je bilo dolgo pismo, posvečeno igralki. Po besedah policista je oboževalec igralki rekel: "Oprosti. Sandy, ljubim te!“ V pismu, ki ga je napisal Sandri, je pisalo, da je ona njegova žena, ji v njem izpovedoval resnično ljubezen in opisal, kako zelo si želi imeti spolnih odnosov z njo.

Igralka je povedala, da v hiši nima orožja, s katerim bi se lahko v primeru nevarnosti rešila in predvsem poudarila, da je imela srečo, da takrat njenega sina ni bilo doma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.