Prestrašila svojega tiskovnega predstavnika

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Jonathan Jaxson, tiskovni predstavnik igralke in modne oblikovalke Amande Bynes, je mislil, da si bo zvezdnica vzela življenje.
Oglej si celoten članek

Kot je razložil Jaxson, se je v sredo z Amando pogovarjal po telefonu. Takoj je zaslutil, da je mlada zvezdnica pod vplivom drog. "Nenadoma pa je rekla, da ne želi več živeti. To sem razumel kot napoved samomora. Prestrašil sem se,“ je povedal tiskovni predstavnik, ki je takoj poklical policijo.
"Takšne stvari sem sicer od nje slišal že prej, a tokrat sem pred seboj videl sliko, kako sedi v banji in se poskuša raniti,“ je še razložil Jaxson in zavrnil namigovanja, da je policijo poklical za lastno samopromocijo. "Možno je, da me bo zaradi klica sovražila. Prav. To, kar sem naredil, sem storil zato, ker sem jo hotel rešiti.“

Amanda se sicer trenutno počuti bolje, kljub temu pa njen tiskovni predstavnik javnost opozarja na njeno labilno duševno stanje. "Upam, da ljudje in mediji razumejo, da ne gre za šalo.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.