Magazin > VIP
18 ogledov

Prestrašila svojega tiskovnega predstavnika

Amanda Bynes FameFlynet
Jonathan Jaxson, tiskovni predstavnik igralke in modne oblikovalke Amande Bynes, je mislil, da si bo zvezdnica vzela življenje.

Kot je razložil Jaxson, se je v sredo z Amando pogovarjal po telefonu. Takoj je zaslutil, da je mlada zvezdnica pod vplivom drog. "Nenadoma pa je rekla, da ne želi več živeti. To sem razumel kot napoved samomora. Prestrašil sem se,“ je povedal tiskovni predstavnik, ki je takoj poklical policijo.
"Takšne stvari sem sicer od nje slišal že prej, a tokrat sem pred seboj videl sliko, kako sedi v banji in se poskuša raniti,“ je še razložil Jaxson in zavrnil namigovanja, da je policijo poklical za lastno samopromocijo. "Možno je, da me bo zaradi klica sovražila. Prav. To, kar sem naredil, sem storil zato, ker sem jo hotel rešiti.“

Amanda se sicer trenutno počuti bolje, kljub temu pa njen tiskovni predstavnik javnost opozarja na njeno labilno duševno stanje. "Upam, da ljudje in mediji razumejo, da ne gre za šalo.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.